Formule1start.nl
Formule1 - Formule1start
 

Max rijdt zich rijk

Voor de één is Max Verstappen een soort van nerd-achtige verwende jonge gast die staat te stampvoeten als het niet naar zijn zin gaat. Die soms wereldvreemd lijkt en denkt dat hij de beste is en niemand aan hem kan tornen. Voor de ander is Verstappen de ‘boy next door. Een aardige Hollandse jongeman die er alles voor over heeft om goed te zijn in zijn sport, en altijd en overal iedereen te woord wil staan en beleefd zijn antwoorden geeft. Hoe je ook over hem denkt, Max is bovenal een racetalent en wie dat ontkent volgt de Formule 1 niet, of heeft meer verstand van verzekeren, aldus een oude reclame slogan.

Max Vertappen heeft zijn contract tot ieders verbazing nu al verlengt tot 2020, terwijl zijn contract pas afliep eind 2018. Voor aanvang van de GP van Amerika werd dit nieuws door Red Bull en Max zelf naar buiten gebracht. Op de vraag waarom, vertelde Max dat hij alle vertrouwen had in het team en de mensen in de fabriek. Dat is mooi en toen de vraag viel wat hij ging verdienen wist Max te zeggen dat de verdiensten niet belangrijk zijn. “Ik win liever honderd races dan dat ik 100 miljoen verdien” aldus Verstappen. Nu zal Max geen honderd miljoen gaan verdienen, maar de geruchten gaan dat hij voor de komende drie jaar wel een slordige 30 miljoen op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven, ook geen onaardig bedrag.

Verstappen heeft bijgetekend omdat hij werkelijk denkt dat Red Bull hem als ‘eerste’ rijder aanmerkt, ondanks de aanwezigheid van Daniel Ricciardo. Dat hij tussen nu en 2020 wereldkampioen wordt in de Formule 1 en Red Bull alles op alles zal zetten om hem daarmee ook de jongste kampioen ooit te laten worden. Je vraagt je af hoe Red Bull hem deze garantie kan geven. Weet Red Bull veel meer dan alle insiders in de Formule 1 bij elkaar. De komende tijd zal er een ware stroom aan geruchten losbarsten. Zal Red Bull een overeenkomst hebben afgesloten met Mercedes? Waardoor het beste chassis van het veld ook de beste krachtbron krijgt in de toekomst. Zal……..?

Maar goed, Verstappen is een goed coureur en misschien ook wel de beste van de generatie F1 coureurs die nu rijden en er aan staan te komen. Red Bull heeft veel vertrouwen in onze landgenoot en wilden hem graag behouden voor het team. Dat is een zekerheid anders verleng je niet in samenspraak je contract. Max Verstappen zal heel graag wereldkampioen worden, en zo snel mogelijk. Max is een aardige jong vent, die er alles voor over heeft om dat te bewerkstelligen. Maar geloof me, die miljoenen die hij al heeft verdiend en gaat verdienen, die geeft hij heus niet weg om zijn doel te bereiken. Max rijd zich rijk, en dat misgun ik hem zeker niet. En wanneer hij Wereldkampioen wordt in de F1 en al zijn miljoenen met een grote stroom water de zee is in gesleurd, want dat is dan toch niet belangrijk meer, dan kan hij later altijd nog gaan werken bij een liefdadigheidsinstelling.

 Terug
Geplaatst: 30-12-2017 10:56:22

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier

Stand 2017

  Stand 09 Juni
 
  01. Hamilton
 163 pnt
  02. Bottas  133 pnt
  03. Vettel  100 pnt
  04. Verstappen    88 pnt
  05. Leclerc    72 pnt
  06. Gasly    36 pnt
  07. Sainz    18 pnt
  08. Ricciardo    16 pnt
  09. Magnussen    14 pnt
  10. Perez    13 pnt
  --- ---------------------- ----------
  01. Mercedes  295 pnt
  02. Ferrari  172 pnt
  03. Red Bull      124 pnt

VOLLEDIGE STAND 2019

Coureur van de dag

Australië: Bottas -  Bahrein: Leclerc - China: Albon - Azerbeidzjan: Leclerc - Spanje: Verstappen - Monaco: Verstappen - Canada: Vettel - Frankrijk: - Oostenrijk: - Engeland: - Duitsland: - Hongarije: - België: - Italië: - Singapore: - Rusland: - Japan: - Mexico: - Amerika: - Brazilië: - Abu Dhabi: -

Laatste wijziging: 19-06-2019